2011. december 4.

Önző, türelmetlen, kicsit bizonytalan, irányíthatatlan és nehezen kezelhető vagyok, sokszor hibázom, de ha nem tudsz velem bánni a legrosszabb formámban, akkor rohadtul nem érdemelsz meg, mikor a legjobb vagyok.

A félelem azt jelenti, hogy még van mit veszítened.

A vér is gyorsabban lüktet bennem, ha közelebb jössz hozzám. ♥

Egy lánynak van egy közeli fiúbarátja. Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy a fiúnak tetszik a lány, ezért lóg vele annyit, a lány viszont szigorúan csak barátként tekint rá. És akkor a szokásos szöveg: Nagyszerű srác vagy, de úgy nem tudok rád tekinteni. Ez körülbelül ugyanaz, mintha a srác elmenne egy céghez állásinterjúra és azt mondanák: Nagyszerű önéletrajza van, minden képessége megvan, ami nekünk kell, de nem fogjuk felvenni. Ennek ellenére az önéletrajzát felhasználjuk összehasonlítási alapként a többi jelölttel kapcsolatban és olyat fogunk felvenni maga helyett, aki kevésbé képzett és alkoholista. És ha nem leszünk elégedettek vele, akkor felveszünk mást, de nem magát. Igazából magát sosem fogjuk alkalmazni. De időről időre felhívjuk majd, hogy panaszkodjunk az összes emberről, akit felvettünk maga helyett.

Talán a kihívás vonz benne, talán az elérhetetlensége, talán az, hogy nem könnyű eset.. nem tudom.. de azt tudom, hogy meg akarom kapni..